by admin admin

Na primer, za a jedilno mizo v središču mesta, medtem ko ste odličen korak 3,00 $ stavite na šest, sicer 8 plača korak 3.50, med jedilno mizo na traku naša hiša ciklično odšteva in izplača samo 3.00 $. Hkrati predlog stave stran od dos, korak tri, enajst in morda več zagotavlja prej tako malo najvišje dobitke na mizah v središču mesta (30 do vsaj enega za nekaj in lahko več in lahko 15 do vsaj enega za lasten korak 3 in lahko 11) kot samo na odstranitvi jedilnih miz. Če pojasnimo z enostavnim primerom, kaj če imate korak 3 do vsaj ene provizije za pol ducata stranske kocke. Če želite pokriti vse možnosti, ki jih imate, bi morali skleniti šest stav v prvem koraku $, da bi imeli največ 6 $. Štiri se zdi, da izgubijo, kljub temu dobičkonosne vas zagotovo bo samo $3.korak, zato dom kljub temu navzgor $3.korak. Realne kvote so ena proti pol ducata, kljub temu pa izplačilo ne odraža ena, ker če bi, hiša ne bi zaslužila denarja.

  • V tem prispevku vam bomo zagotovili poglobljen vpogled v spletno igro out of craps in vas zaščitili pred bistvenimi predpisi in besedami, da bi lahko stopili v korak z večjimi stopnjami.
  • Lahko se začne drugačen krog, vaš denar bo ostal pri delu, dokler ne oštevilčite, sicer 7 reši izide.
  • Ko je že bil del, je morda središče, ni ga mogoče izboljšati, hitreje sicer izloči do zmage, sicer se zdi, da izgubi, in to je odlična pogodbena stava.
  • To se izvaja, dokler del ni centriran.

Kvote za postanejo in boste nosili niso bili poskusni obdelani od trgovcev. Za veliko več o notranjem delovanju možnosti je spodaj navedenih nekaj mojih publikacij Popolnoma nov vodnik za samopomoč pri igri Craps Smarter Wager. Da, res je, da obstaja 10 načinov, da vržete odlično šestico ali 8, in morda boste imeli pol ducata načinov, kako premakniti 7.

Najsodobnejši nasveti za poklicne stave: zunaj načel

Eno orodje je stava na en craps plus ena oprema poskusna stava na 11. To spletno mesto uporablja varnostno rešitev za zaščito pred spletnimi napadi. Dejanje, ki ste ga pravkar izvedli, je sprožilo varnostne službe.

Ali je nastavitev vrednosti stavne kvote Lay Odds?

Popolnoma nov igralec vrže dobrih 7 na vašo 2. potezo, prav tako se zdi, da vaša začeta izbira izgubi. Če želite imeti izbiro, se https://stave-sportne.com/888-sportne-stave/ prepričajte, da ima Stickman kocke in da miza sprejema stave. Ujeli jih bodo in nastavili na vaš “E”, ki bo ustrezal vaši situaciji. 3 Way Craps stavi na povsem nove ase, Expert Deuce in A ducat. In v primeru, da ljudje izberejo svež Citation Range za Comeout Roll, se ga znebijo vsakič, ko kateri koli od tistih okoli treh količin poskusi vrniti, tako da ni škodljiva stava, če se odločite za varovanje pred tveganjem.

alex betting

Novo stavo Become je bilo mogoče skleniti šele potem, ko je bila zadeva “točke” določena s povsem novo izbiro obsega rešitev. Postavite svoj žeton v razdelek Been na plošči; ko je a 7, sicer enajst, odvržen, zmagate, če pade 2, korak 3 ali dvanajst, se ga znebite. Ali pa skoraj vsaka druga številka ni naslednja, tako da bo številka dobila odlično novo štetje površin.

Daleč največ, kar sem videl, da ena igralnica to omogoča, je 100-kratna priložnost. Zelo, za tiste, ki stavijo obseg deset dolarjev, lahko dobite notranjo priložnost v višini 1.100 tisoč dolarjev. Ne domnevajte slabega namena, individualna napaka je zagotovo, ki se zgodi, ko uživate v crapsu. Zato ga pohitite in ga lahko vljudno opozorite svojim vlagateljem, če menite, da je prišlo do napake.

Te posvetite svoji lastni Nikoli že stavljeni, ko se premakne zaostaja za točko in je tudi igralna ena, dobrih 7 bi se morda lahko zložil do območja. Če vaš 7 gre vaš Usually not Been Bet in njegovi posebni Place Chance dobitki. Če je vaše območje dejansko zloženo, nova Običajno že ni bila stava, kot tudi Put priložnost izgubi.

Če je poteza za izpad dejansko kakšen drug znesek, stava izgubi in igra se nadaljuje. Takšna količina se v žargonu iger imenuje “craps”, izbira People Craps pa se običajno imenuje nova “trosmerna” izbira. Ko stavite Zunanjost na ravnih omejitvah, se vaši obleki ni treba obremenjevati z odstotki, ker ne stavite dovolj veliko, da boste zagotovo morali napolniti odličen vig. Povsem nove stave na vsako številko so prav tako podobne, saj ne igrate nove šestice ali 8.

Kako položiti najnovejšo kocko

online betting russia

Kolikor sem izvedel, so stave Place to Lose opažene samo v Avstraliji, Združenem kraljestvu in na številnih spletnih straneh igralnic. Nova rešitev je enostavna stava znotraj igre craps; skoraj vsak profesionalec za jedilno mizo stavi na to. Za mnoge, ki so se pravkar naučili zagotovo staviti znotraj craps, mora biti ta.