by admin admin Yorum yapılmamış

Basamaklı makaralar sanal simülatörler Başarıbet ve temel özellikler

Herkes, kumarhane, duydum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi demek istiyor analog oyun oynanışı.Kazanan dizi yeni simgeler almak ek kazançlar bir tur. Temel basarbet sağlayın kullanıcı yalnız şans bir kazanma kombinasyonu her dönüşte. O yükler döndürme ve izler benzer piktogramlar ödeme hatları. Oyunlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, sağlama müşteri şans başka ücretsiz kazançlar için. Şöyle gidiyor:

  • Sonuç olarak döndürme formlar kazanan kombinasyon.
  • Piktogramlar bir kazanan kombinasyon silindi (veya patlayabilir) ve boş alanlar bırakmak.
  • belirtilen serbest boşluklarda görünme veya (düşme) yeni resimler.
  • Oyuncu ödül alır eğer veriler simgeler ek olarak oluşturun kazanan bir kombinasyon kendi aranızda veya makaralar üzerindeki diğer piktogramlar ile.

Bu algoritma kazanan kombinasyonlar durmayacak çoğaltılır ödeme hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm seçenekler işlev tam olarak aynı. İlk ve devrim niteliğinde bu tür oyun öne çıkıyor Gonzo’nun Görevi , yaratıldı NetEnt ve 2010’da tanıtıldı.

Talep nedenleri dalgalı slot makineleri Basaribet

Kullanıcılar artık gerekli değil sıkıcı döndür makaralar ve oluşturma için bekleyin karlı zincir sağlanan ödeme hatlarından biri.Daha dinamik süreç ve heyecan verici eğlence tarafından emülatörler, ayrıntılı grafikler ile 3D animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme mekanizmalar emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels tamamen bu kriterleri karşılıyor. Düşüyor zafer kombinasyonlar ve bu yeni simgeler dikkat çekmek ve alevlendirmek duygular.Özellikle dalgalardan biri yardıma katkıda bulunacaksa büyük nakit ödül.

Basamaklı makaralar fırsat verin elde edin birden fazla ödül. inşa ederken karlı zincirler birkaç arka arkaya kez ödül biçim yeterince ağır toplam. Bireysel geliştiriciler kullanın yardımcı çarpanlar hangi maksimum artır kazanma.

RTP ve dağılım üzerindeki etki

Dalgalar kural olarak etkisi yoktur seviye karlılığı slot makineleri. Bir fırsat var bul video slotları ile artan getiri yüzdesi (daha büyük 97 %) veya yeterince düşük (daha az %94). Bağımlılık yok düşme resimler ve miktar RTP beklenmiyor.

Ek olarak, dalgalı makaralar arttırma önemli bir ödül alma olasılığı. Mekanik slot Başarı bet bunu sırasında telafi eder temel tur. Sonuç olarak simülatörler ile çığ mekaniği genellikle var önemli dağılım. Çünkü makaralar haklı olarak geri dön iki kez (veya daha fazla) aynı oranda.Bu anlamaya yardımcı olur kazançlar yapamayacak düşmeyecek yeterince sık. dalga video slotları içindeki sistematiklikleri genellikle daha fazla yok %25-30.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir